Over mij

Mijn naam is Judith Bolleman en ik ben in 1972 geboren in ‘s-Gravenhage.

Nu, na vele omzwervingen, ben ik gevestigd in Breda. In mijn vroege jeugd werd mijn nieuwsgierigheid naar het handlezen al gewekt. Mijn tante, Marja Inden, had namelijk een goedlopende handleespraktijk in Amsterdam.

Voordat ik hier in serieuze zin mee aan de slag ging heb ik eerst de HAVO gedaan en vervolgens een HBO-opleiding.

Daarop volgde het NGS te Nijmegen waar ik mijn massageopleiding heb afgerond en nog enkele cursussen waaronder; hotstone massage, shiatsu, reiki master en ontspanningsmassage.

Uiteindelijk, inmiddels een aantal jaren later, heb ik een cursus handlezen gevolgd bij Paul Bles te Antwerpen.

In mijn vrije tijd bestudeerde ik diverse boeken en uiteraard ook het geschreven werk van mijn tante.

Om praktijkgericht te oefenen ben ik begonnen met het lezen van mijn eigen hand.

Ik kreeg hierdoor meer inzicht in de talenten die ik heb, één daarvan is het werken voor en met mensen.

Tarotleggen is op enig moment als hobby begonnen. Bij Emmy Backx heb ik mijn eerste cursus gevolgd daarop volgend heb ik gedurende het jaar 2023 een opleiding Tarot gevolgd bij Peter Samwell. Hij heeft me de Tarot – Nieuwe Ordening – geleerd. Inmiddels heb ik de Tarot geïntegreerd in mijn praktijk. 

Handlezen en het geven van massages doe ik met veel plezier. In de loop van mijn intuïtieve ontwikkeling heb ik daar de Tarot aan toegevoegd. Inmiddels heb ik op voornoemde vlakken veel ervaring opgedaan, o.a. door aan spirituele beurzen deel te nemen en in mijn eigen praktijk.

Ben je na je bezoek op mijn website geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig geworden, voel je dan welkom om via het contactformulier mij te berichten voor het maken van een afspraak.


 

Total Page Visits: 1252 - Today Page Visits: 2