TAROT READING

Tarot is vermoedelijk ontstaan in Europa rond de veertiende eeuw en wordt nog steeds veel gebruikt als tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een Tarotdeck is een kaartspel waarbij je door middel van verschillende leggingen van de symbolische afbeeldingen, inzicht en antwoord(en) kunt krijgen op onder meer levensvragen. De kaarten voorspellen geen toekomst maar helpen je helder te krijgen wat er zich in het onderbewustzijn afspeelt. Je levenspad wordt belicht als ook je levenslessen, oud zeer kan worden opgeruimd en er ontstaat ruimte voor heling en persoonlijke groei.

Een Tarotdek bestaat uit 78 kaarten, onderverdeeld in twintig grote Arcana kaarten (het collectief onbewuste), zestien koninklijke/hofkaarten (persoonlijk onbewuste) en veertig kleine Arcana kaarten (persoonlijk bewuste). De koninklijke/hofkaarten zijn onderverdeeld in koningen, koninginnen, ridders en pages/schildknapen en de kleine Arcana kaarten in pentagrammen (aarde), staven (vuur), bekers (water) en zwaarden (lucht).

Er bestaan veel verschillende Tarotdeks. Over het algemeen werk ik met het dek:
“De Nieuwe Ordening”.
Aan dit dek zijn twee grote Arcanakaarten toegevoegd:
– het goddelijke mannelijke | De Waarheid
– het goddelijke vrouwelijke | De Intuïtie.

 

Tarotreading

Wat kun je verwachten van een Tarotreading? Tijdens een persoonlijk consult in mijn praktijk zal er eerst een kort kennismakingsgesprek plaatsvinden en gevraagd worden welk persoonlijk thema actueel is. Dit thema kan van alles zijn: werk, liefde, financiën of gewoon de geprikkelde nieuwsgierigheid. Naar aanleiding van je geboortedatum kan de geboortekaart/levensthemakaart berekend worden, het thema van het huidige jaar en van het jaar dat nog komen gaat.

 

De kaarten worden vervolgens geschud en gelegd volgens het “Keltisch Kruis“. 

Het Keltisch Kruis bestaat uit tien vragen die door de kaarten inzichtelijk worden gemaakt. Elke kaart wordt afzonderlijk geduid en besproken.

Om nog dieper op het thema in te gaan worden er vervolgens ook nog inzichtkaarten gelegd uit diverse andere kaartendecks.

 

 

 


Tarotreading +\- 60 min € 55

Total Page Visits: 451 - Today Page Visits: 5