WORKSHOP HAND-ANALYSE

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of een uitje met collega’s? Of wil je gewoon een gezellige middag/avond met gelijkgestemden? Een workshop handlezen ligt wellicht niet meteen voor de hand maar het is niet alleen gezellig, je steekt er ook nog iets van op!

Tijdens de workshop (locatie Breda) zal ik van iedere deelnemer de handen bekijken en een korte analyse geven. Ook krijg je de basiskennis van het handlezen mee, dit op een praktische en ontspannen manier met de aanwezige handen als lesmateriaal.

Het is een verrassende workshop die kijk geeft op bijvoorbeeld je kwaliteiten, talenten, denkwijze etc. Wie wij zijn, staat geschreven in onze handen. Het  bestuderen van wat onze handen ons vertellen, kan ons waardevolle inzichten en concrete handvatten opleveren.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die open staat voor bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Voor de nodige versnaperingen wordt uiteraard gezorgd, een hapje en een drankje zijn bij de prijs inbegrepen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan nu een workshop handlezen via het contactformulier op deze website.

Uiteraard is het boeken nu nog voorbehouden op wat de coronamaatregelen met zich meebrengen. Zoals de vooruitzichten nu zijn, komen de versoepelingen dichterbij. Een reservering is daarom een aanrader. Mocht het uiteindelijk blijken, dat de boeking te vroeg is gepland, dan wordt er uiteraard in overleg een nieuwe datum bepaald.

 


De kosten bedragen € 30 per persoon.


*De groepsgrootte mag variëren van minimaal vijf tot maximaal zeven personen.

 

Total Page Visits: 586 - Today Page Visits: 1